base

ELS ALUMNES:

Escola atén alumnes entre els cinc i vint-i-un anys d'edat. Són alumnes que requereixen, per desenvolupar al màxim possible el seu potencial, un entorn, una organització i unes propostes educatives i terapèutiques ajustades a les seves necessitats educatives especials.

Els alumnes es caracteritzen per la seva diversitat i heterogenitat. Són persones que presenten trastorns que poden afectar l’àrea cognitiva, afectiva i relacional.i que es poden manifestar amb discapacitat intel·lectual de diferents graus, trastorns de la personalitat i trastorns greus del desenvolupament.

ORÍGENS:

L'Escola Rel es va fundar l'any 1976 per un grup de professionals de l'educació i la psicologia, amb l'objectiu d'atendre alumnes amb necessitats educatives especials. Des dels seus orígens i fins l'actualitat funciona en règim de cooperativa, integrada pels professionals que hi treballen.

Es membre actiu de Dincat i de la FeCEC (Federació de Cooperatives d'Ensenyament de Catalunya).

organigrama de l'escola
consulteu mapa

fotos del pati

façana

L'Escola Rel és una cooperativa d'ensenyament que forma part de la xarxa d'escoles del districte Horta-Guinardó.

És una torre de tres plantes amb un jardí d'entrada i un gran pati d'esbarjo. Com a espais diferenciats també disposa de un gimnàs i dos tallers (un d'ells destinat al P.F.I.).

El Parc del Guinardó, que està a tocar de l'Escola, permet desenvolupar múltiples activitats escolars en un espai de natura.

Com arribar-hi? Els autobusos 39 i 117 tenen la seva parada just a la porta de l'escola. La línia 5 de metro (estació Horta) connecta amb l'itinerari del bus 39.

C/ Montserrat de Casanovas 44, 08032 BARCELONA | T 93 420 79 05 / 93 420 79 06 | escolarel@xtec.cat CIF: F-08449308

L’Escola Rel, Societat Cooperativa Catalana Limitada, participa del  programa  d‘incorporació  de nous socis  amb la col·laboració de:  unió europea.. ministeri ..secretaria d'ocupació