Bar 5 Estrelles: La classe de C. Superior ens ha ofert un bar restaurant, amb espectacle inclòs. Podeu veure el menú i les fotos.
Bar Medieval organitzat pel segon grup de primària. Després d'un intensiu de preparació, ja s'ha fet el dimarts 10 de maig a l'Escola Rel. Es poden veure les fotos.
estructures
Jocs Cooperatius des de maig 2011: Entre Escoles de la FeCEC . Podeu veure l'àlbum
El segon grup de primària fa la seva compartida amb l'escola CEIP Pit-Roig.
SEGON GRUP DE PRIMÀRIA . CICLE SUPERIOR A

El primer grup de primària fa la seva compartida amb l'escola CEIP Font d'en Fargas.

Àlbums de fotos:

 

hort6

En el blog de Cicle Inicial ,el primer de primària, es porta l'actualitatdel grup.

agenda5

PRIMER GRUP DE PRIMÀRIA . CICLE MITJÀ

veure l'àlbum
parc güell
Els tres grups de primària són els que participen en el Projecte d'Activitats Compartides de 3 grups sencers d'educació especial, cada un inclòs en un altre grup sencer de 3 centres públics ordinaris de primària.
organigrama de l'escola

TERCER GRUP DE PRIMÀRIA . CICLE SUPERIOR B

El tercer grup de primària fa la seva compartida amb l'escola CEIP Àngels Garriga
Àlbums de fotos:
mides
base
C/ Montserrat de Casanovas 44, 08032 BARCELONA | T 93 420 79 05 / 93 420 79 06 | escolarel@xtec.cat CIF: F-08449308
La Prehistòria i la seva evolució artística fins al romànic català és l'altre gran projecte que es treballa al Cicle Superior i que podeu veure al Blog del Cicle Superior B
worldrace Blog Cicle Superior B

La Cantània a l'Auditori: Des del curs,2010-11, durant l’activitat compartida de música amb l’escola Pit - Roig, s'ha fet la  Cantània l’Auditori de Barcelona Podeu veure l'àlbum de fotos

Laia Blog Cicle Superior. A
Pregó de la Laia: Els alumnes de C.M. han participat, en el projecte La veu dels infants, per elaborar conjuntament amb d’altres escoles de la ciutat, el Pregó que donava la sortida de les Festes de Sta Eulàlia, patrona de la ciutat. L’objectiu és la participació dels nens com a ciutadans actius aportant les seves propostes per una ciutat millor. El tema ha estat la tecnologia i les seves possibles aplicacions en el àmbit ciutadà i adreçades concretament als mes petits. Es va elaborar el Pregó en forma de poesia. Més al Blog del Cicle Superior A .
B