blog pre PFI
Cooperativa d'Alumnes Pinisan: La cooperativa, explica i mostra la seva feina a Youtube, podeu clicar a l'adreça2n. Premi a la Millor Iniciativa en la Categoria de Gestió Democràtica que atorga La Confederació.
Vídeos: Banc d'Aliments, Etiquetes, Autobus 39 i FlasmobRel.. veure.
cpdigo blog 2n
blog 2n secundària
logo blog segon secundària
C/ Montserrat de Casanovas 44, 08032 BARCELONA | T 93 420 79 05 / 93 420 79 06 | escolarel@xtec.cat CIF: F-08449308
base
hort21
El tercer grup de secundària Comença els seus primers inicis en formació laboral, abans de passar al P. F..I. Porten un diari de classe i el blog dels alumnes. Bar Pastisseria de Fruites podeu veure les fotos
secundaria1

Participen en el projecte de treball medi - ambiental Escoles Sostenibles de l'Ajuntament de Barcelona. Porten un hort urbà i participen en el projecte de l'Audiència Pública.

Smart Hort: Un programa informàtic per controlar l'hort escolar per ordinador i per internet. Video de Bcn.cat. Projecte premiat al IV concurs de bones practiques TIC del consorci d’educació de Barcelona. Informació del premi.  L'Escola Rel al Mobile World Congress,

blog
Els grups de secundària s'organitzen en crèdits i tallers, interclasses i rotatius. Treballen en el blog de 1r de secundària i en el "block de 2n de secundària" que organitzen amb els seus temes preferits.
organigrama de l'escola
prepqpi1